LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Loodgieter Zevenkamp en regio

Last van een lekkage in huis? Dat is vervelend! Los dit zo snel mogelijk op om ergere problemen te voorkomen. Wanneer er te lang niks aan een lekkage wordt gedaan dan kan dit vervelende gevolgen opleveren en zeer hoge kosten met zich meebrengen. Zo kan het water in de muren, het plafond of in de vloer gaan trekken. Wanneer dit gebeurt dan gaat het rotten en kom je voor veel hogere kosten te staan, welke niet opwegen tegen het repareren van een lekkage. Schakel daarom een spoed loodgieter Zevenkamp in wanneer er sprake is van een erge lekkage.

Over onze diensten

In het geval van een lekkage beschikken wij over diverse loodgieters in de regio van Zevenkamp. Het kan ook zijn dat je last hebt van een verstopping, een kapotte CV ketel of om een andere reden een loodgieter wilt inschakelen. In alle gevallen kun je contact opnemen om te overleggen of het mogelijk is om een loodgieter langs te laten komen. Gezien de ruime ervaring van ons personeel komt het niet voor dat een klus niet op te lossen is. Voor iedere klus hebben wij een eigen specialist in huis. Tijdens het maken van de afspraak is het daarom belangrijk voor ons om exact te weten om wat voor soort probleem het gaat. Voor spoedgevallen neem je contact op met onze noodlijn. Deze zorgt er voor dat er een spoed loodgieter Zevenkamp langskomt.

Bij ons kun je ook terecht voor onderhoudswerk. Zo krijgen wij regelmatig telefoontjes binnen voor een onderhoudsbeurt aan de CV ketel of een van de waterleidingen. Door het laten plegen van onderhoud aan de CV ketel of de leidingen kunnen hoge reparatiekosten worden bespaard. Tot slot gebeurt het ook regelmatig dat ons personeel helpt bij het verbouwen van een badkamer in de regio van Zevenkamp.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares