LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een loodgieter Vreewijk bij jou aan huis

Een lekkage in huis of een verstopping in een van de leidingen is erg vervelend. Echter kan dit probleem snel opgelost zijn. Heb je een noodgeval? Schakel dan een spoed loodgieter Vreewijk in. Onze loodgieters kennen de plaats Vreewijk en de omgeving als geen ander en voor je het weet staat er een loodgieter bij jou aan de deur. Naast een lekkage of een verstopping doen onze loodgieters nog meer werk.

Het werk van onze loodgieters

Een lekkage kan voorkomen in een van de leidingen, maar kan ook komen door bijvoorbeeld een dakterras. In beide gevallen is het uiterst belangrijk om hier adequaat en snel op te reageren. Schakel een spoed loodgieter Vreewijk in indien er sprake is van een gesprongen leiding. Om te voorkomen dat de schade groter wordt is het belangrijk dat het snel wordt opgelost. Een verstopping in een van de leidingen is ook erg vervelend. Het kan zijn dat je dan namelijk zonder water zit of dat het toilet niet meer doorspoelt. Een van onze werknemers heeft dit binnen een mum van tijd al voor je opgelost. Datzelfde geldt voor een defecte CV ketel. Deze wil je zo snel mogelijk hebben gemaakt, zodat je weer bent voorzien van warm water.

Daarnaast heeft een badkamer niet meer alleen de functie om jezelf op te frissen, maar zijn er steeds meer mensen die de badkamer gebruiken als plek om helemaal tot rust te komen. Daarom zijn er veel mensen die de badkamer willen verbouwen. Voor het verbouwen van de badkamer is kennis van de leidingen nodig. Een loodgieter is in een dergelijk geval geen overbodige luxe.

Tot slot zijn onze loodgieters in te schakelen voor onderhoudswerk. Door regelmatig onderhoud te plegen aan de leidingen kunnen lekkages en verstoppingen worden voorkomen. Een kapotte CV ketel kan ook worden voorkomen door deze regelmatig een onderhoudsbeurt te geven.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares