Verstoppingen

LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstoppingen zijn vervelende problemen omdat je belemmerd wordt in je dagelijkse bezigheden. LoodgieterinRotterdam.com is gespecialiseerd in het ontstoppen van al de verstopte pijpleidingen. Of het nou gaat om een sanitair, toilet of riool, wij lossen het voor je op. Geen zin om je handen vies te maken om je toilet te ontstoppen, laat het dan aan ons over!

Riool ontstoppen

Is je riool verstopt en veroorzaakt dit enorm rare, vreemde (maar vooral) stinkende luchtjes op? Dan wordt het hoog tijd om je riool eens te ontstoppen. Het kan wel eens gebeuren dat een riool verstopt raak. Dit kan komen door vastzittende restjes of het roesten of ‘ouder worden’ van de pijpleiding. Als dit gebeurd kan bijvoorbeeld het water dat wordt doorgespoeld niet meer weglopen. Als dit langere tijd blijft liggen in de pijp, dan veroorzaakt dit een stinkende lucht.

Om een riool te ontstoppen zijn veel professionele materialen nodig. Dit is niet iets wat je zelf kan doen. Je kunt jezelf wel wat meer behoeden voor een riool verstopping. Er is eigenlijk 1 handeling waar je op moet letten, en dat is:

      • Zorg dat je geen scherpe of grote materialen doorspoelt.

Mocht je riool verstopt zitten, dan kun je ons altijd bellen. Telefonisch zullen wij dan wat vragen stellen die ons helpen bij een effectieve aanpak.

Toilet ontstoppen

Niet iedereen staat te popelen om een toilet te ontstoppen. Dit gaat vaak gepaard met een vies klusje in een smerige omgeving. Ook deze problemen lossen wij voor jou op. Geen zin om je handen vies te maken? Laat het dan aan ons over!

Ook bij het toilet geldt, spoel geen dingen door die niet voor een toilet bedoeld zijn. Onze loodgieters maken vaak mee dat wanneer zij een toilet ontstoppen dat ze zien dat er vooral veel materiaal is doorgespoeld die er niet in hoort.

Loodgieter Rotterdam

Door de jarenlange ervaring van onze loodgieters is voor ons geen enkel probleem te groot. Wij zijn snel en effectief, maar vooral resultaat gericht. Wij zorgen er 100% voor dat jou verstopping is gemaakt zodra wij jouw huisdeur dicht doen. Bij ons betaal je niet de hoofdprijs. Wij brengen de kosten eerlijk in kaart en zijn geen ‘uurtje factuurtje’ bedrijf. Wil jij met een professioneel bedrijf in zee, die 24/7 voor je klaar staan en extreem vakkundig zijn? Bel dan vandaag nog naar 010 – 798 05 24.

 
Shares