LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een loodgieter ’s-Gravendeel inschakelen?

Sommige klusjes laat je liever aan iemand anders over, zoals een wc ontstoppen of de afvoer ontstoppen. Deze klusjes hebben niet de meest aangename geur. Andere klusjes heb je bepaald gereedschap en bepaalde kennis voor nodig, zoals lekkages of een kapotte CV ketel. Al deze klusjes kun je door een van onze loodgieters laten doen. Woon je in de regio van ’s-Gravendeel? Dan komen onze loodgieters bij jou aan huis. Ze kennen de omgeving als geen ander en hebben de locatie zo gevonden.

Een afspraak maken met een van onze loodgieters

Een afspraak maken is zo gebeurt. Het enige wat je hoeft te doen is telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers en we zorgen meteen dat er een afspraak wordt ingepland. Heb je een klus waar meer haast achter zit? Neem dan contact op met onze spoedlijn. Via onze spoedlijn zorgen we er voor dat er zo snel mogelijk een spoed loodgieter ’s-Gravendeel bij jou aan de deur staat. Deze spoedlijn is 24 uur per dag beschikbaar. Ook ’s nachts kun je contact opnemen met onze spoedlijn en dan sturen wij direct een spoed loodgieter ’s-Gravendeel bij jou langs.

Loodgieterswerk zoals het hoort

Tijdens het maken van een afspraak is het belangrijk om duidelijk aan te geven waarvoor je hulp aan huis nodig hebt. Op die manier kunnen wij de meest geschikte loodgieter uitkiezen die past bij de klus. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten. Zo hebben wij voor iedere klus een loodgieter beschikbaar. Op deze manier ben jij er van verzekerd dat een klus op de juiste manier wordt afgerond. Om hier zeker van te zijn houden wij met de klant ook nog altijd een evaluatie over het geleverde werk. Door het werk te evalueren weten wij zeker of een klant tevreden is met het resultaat.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares