LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Schakel een geschikte loodgieter Pendrecht in

Ben jij woonachtig in Pendrecht en heb jij een loodgieter nodig? Dan kun je bij ons gebruik maken van een van onze loodgieters. Wij beschikken over vakkundige mensen met veel ervaring. Een verstopte wc zien onze werknemers niet als een probleem. Voor je het weet is de verstopping weg uit de leiding en is de onaangename geur verdwenen uit de badkamer. Datzelfde geldt voor een verstopping in de afvoer van de keuken of de badkamer. Wij sturen onze mensen op pad met het juiste gereedschap, zodat een klus voor hen zo is afgerond.

Wat zeggen klanten over ons?

Dagelijks gaan onze loodgieters langs bij klanten in Pendrecht en in deze regio. Wij krijgen veel positieve feedback van onze klanten en dit willen wij in de toekomst graag zo houden. Dat komt doordat wij ons werk serieus nemen. Er wordt gezorgd dat al onze werknemers over veel kennis en ervaring beschikken. Onze loodgieters hebben al jaren ervaring in het vak en zijn ieder jaar nog bezig met het bijscholen van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij alleen gecertificeerde medewerkers in dienst wat jou als klant de zekerheid en de garantie geeft dat een opdracht op de juiste manier wordt afgerond.

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak maken kan telefonisch via het nummer op onze website. Er wordt direct een afspraak gemaakt waarop we een loodgieter bij jou langs kan komen in Pendrecht. Dat kan in veel gevallen zelfs al binnen een uur! Heb jij een spoedgeval, zoals een gesprongen leiding of een kapotte CV ketel? Hiervoor hebben wij een noodlijn beschikbaar voor onze klanten. Door contact op te nemen met de noodlijn kun je een spoed loodgieter Pendrecht langs laten komen. Zowel in het weekend, ’s nachts als doordeweeks is het mogelijk om een spoed loodgieter Pendrecht bij jou aan de deur te laten komen.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares