LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een loodgieter Oosterflank en omgeving

Ben jij van plan om een nieuwe badkamer aan te leggen of de huidige badkamer te gaan verbouwen? Dan is het verstandig om een loodgieter te laten helpen bij deze klus. Het inschakelen van een loodgieter klinkt vaak als hoge kosten. Echter kan de kennis en kunde van een gecertificeerde loodgieter een hoop geld besparen. Bij het verbouwen van een badkamer tref je veel leidingwerk aan en wanneer dit niet op de juiste manier wordt aangelegd dan kan dit veel extra kosten opleveren. Een loodgieter weet als geen ander hoe de verbouwing moet verlopen.

Overige diensten van onze loodgieters

Naast het verbouwen van de badkamer kunnen onze loodgieters nog meer voor jou betekenen. Dagelijks krijgen wij telefoontjes binnen van mensen die een verstopping of een lekkage in huis hebben. Wanneer mensen hier last van hebben helpen wij door zo snel mogelijk een afspraak te maken waarop wij een loodgieter langs laten komen. Tot slot krijgen wij veel melding van een kapotte CV ketel of een onderhoudsbeurt aan de CV ketel.

Service staat voorop!

Voor ons is service het belangrijkste. Wij vinden dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om gebruik te maken van onze diensten. Voor alle mensen die met een spoedgeval zitten maken wij het mogelijk om een spoed loodgieter Oosterflank in te schakelen. ’s Nachts, in het weekend of overdag bel je hiervoor naar onze noodlijn en er wordt zo snel mogelijk een spoed loodgieter Oosterflank bij jou langs gestuurd. Dat kan zelfs nog binnen het uur zijn. Daarnaast willen wij de goedkoopste zijn en de beste kwaliteit bieden. Dat is bij ons mogelijk, omdat wij over de beste mensen beschikken. Onze loodgieters zijn gecertificeerd en we hebben een efficiënte werkwijze. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden en tegelijkertijd goed werk leveren.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares