LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een loodgieter Middelland bij jou in de omgeving inschakelen

Een probleem met een van de waterleidingen, met de CV ketel of wil je onderhoudswerk laten plegen? Dan schakel je natuurlijk een vakkundige loodgieter in. Wij beschikken over vakkundig personeel in Middelland en in deze regio. Onze loodgieters kennen het gebied in en rondom Middelland en zijn zo bij jou aan huis. Benieuwd waar je ons voor kunt inschakelen? Hieronder hebben vermelden we de werkzaamheden van onze loodgieters.

Onze diensten

Met de kennis en de ervaring van ons personeel is er geen klus die niet mogelijk is voor onze werknemers. Een klus die voor jou erg veel tijd kan kosten is door een van onze loodgieters opgelost voordat je het weet. Onderstaand zijn de meest voorkomende klussen voor onze werknemers.

   • Heb jij last van een verstopte douche, de afvoer in de keuken of een verstopte toilet? Met de techniek van onze loodgieters is dit probleem snel opgelost.
   • Lekkages komen voor tijdens een lekke waterleiding, maar het kan ook komen door een dakterras. Een loodgieter kan helpen bij het oplossen van een lekkage, zodat deze geen verdere schade geeft aan het huis. Knapt er een leiding midden in de nacht? Schakel dan direct een spoed loodgieter Middelland in.
   • Een defecte CV ketel. Wanneer de CV ketel kapot is heb jij geen warm water meer. We hebben specialisten die dit snel hebben opgelost. In een noodgeval kun je een spoed loodgieter Middelland inschakelen. Daarnaast leveren zij ook onderhoudswerk aan de CV ketel.
   • Het verbouwen van de badkamer. Het leidingwerk in de badkamer vereist eenmaal voldoende kennis waar onze medewerkers genoeg van hebben.

Onze service

Bij ons ben je van een aantal zaken verzekerd wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Dat is dat wij de kwaliteit leveren die wordt verwacht van een vakkundige loodgieter. Daarnaast zorgen wij voor snelheid en ben je verzekerd van een lage prijs!

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares