LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

De beste loodgieter Lombardijen inschakelen

Als het gaat om het vak loodgieten dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de echte vakmensen. Loodgieten is tegenwoordig een breed begrip geworden. Oorspronkelijk komt het woord van het ‘gieten van lood’. Tegenwoordig heeft het woord een veel bredere betekenis. Wij beschikken over loodgieters die geen klus uit de weg gaan. Hieronder geven we onze meest voorkomende werkzaamheden aan.

De werkzaamheden van onze loodgieters

De meest voorkomende werkzaamheden zijn lekkages, verstoppingen, CV ketels en badkamers aanleggen. Lekkages zijn een vervelend probleem dat je zo snel mogelijk moet hebben opgelost. Deze kunnen ontstaan in waterleidingen. Je merkt of je een lekkages hebt door een lagere waterdruk, plekken waar je water aantreft of donkere vlekken in de muur. Kom je dit tegen? Zorg dan dat er zo snel mogelijk een loodgieter langskomt, zodat er geen verdere schade komt aan het huis. Ook kan er een leiding in zijn geheel knappen. Het is dan zaak ons alarmnummer te gebruik om een spoed loodgieter Lombardijen langs te laten komen. Onze spoed loodgieter Lombardijen kan ergere schade voorkomen.

Verstoppingen kunnen in de afvoer voorkomen, in het doucheputje of de leidingen van de wc. Let erop dat je geen etensresten in de afvoer gooit, niet teveel wc papier gebruikt en geen haren in het doucheputje laat zitten. Deze gevallen kunnen er voor zorgen dat er een ophoping ontstaat in de leidingen en een verstopping ontstaat. Wanneer er wel een verstopping is dan beschikken onze mensen over het gereedschap en de kennis om het snel op te lossen.

Een kapotte CV ketel is helaas niet altijd te resetten met een knop waarna hij het weer doet. Dit vergt vaak meer kennis en hier is al snel een loodgieter voor nodig. Tot slot is het lastig om een badkamer te verbouwen met onvoldoende verstand van de aanleg van de waterleidingen.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares