Lekkages

LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Lekkages binnen je huis kunnen echt voor grote problemen zorgen. Het probleem van een lekkage is dat het vaak snel verholpen moet worden. De meeste lekkages die wij tegenkomen zijn lekkages in de kelder of bij een dakgoot. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. Heb je last van lekkages in je huis? Bel ons vandaag nog: 010 – 798 05 24

Wat te doen bij een lekkage?

Om precies te weten wat je moet doen bij een lekkage is het een beentje afhankelijk van de grootte van de lekkage. Je kunt het namelijk hebben over een lekkende pijpleiding van de kraan in de keuken (heel minimaal) of een lekkage waardoor heel de kelder blank staat. Hoe dan ook, het is aan te raden om de watertoevoer uit te zetten. Hierdoor zal het water stoppen met lopen en kan er dus ook geen water door de schuurtjes in de pijpleiding komen te zitten. Probleem is alleen dat nu de gehele watertoevoer is stopgezet waardoor je helemaal nergens meer water kan halen. Daarom is het belangrijk om direct de hulp in te schakelen van een loodgieter.

Ernst van de lekkage

Wanneer je ons opbelt om een loodgieter in te schakelen is het belangrijk dat je wat extra informatie aangeeft. Hierdoor kunnen wij een snelle en efficiënte aanpak regelen. Ook geven wij tips en adviezen door de telefoon om het probleem tijdelijk aan te pakken. Je kunt dit dan thuis gewoon doen met iemand aan de telefoon zodat de wateroverlast niet nog meer schade aanbrengt.

De meest voorkomende lekkage problemen zijn:

      • Een lekkage in de kelder
      • Een lekkage in de keuken
      • Een lekkage in de dakgoot

Voor al deze problemen kun je bij ons terecht.

Waarom een loodgieter Rotterdam

Door onze jarenlange ervaring in het repareren van lekkages, ben je bij ons aan een goed adres. Onze loodgieters worden dagelijks getest met ingewikkelde lekkage stukken maar ze lossen alles op. Bovendien hanteren wij een hoge aannemingseis. Dat wil zeggen dat niet elke loodgieter zomaar bij ons kan komen werken. Je moet echt aan kunnen tonen dat je over de juiste kwaliteiten beschikt.

 
Shares