LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 268 30 35

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 268 30 35

lekkage

CV-ketel

Is je CV ketel defect of is ie toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over de juiste certificaten om snel en effectief een onderhoudsbeurt te doen. Ook een vervanging is bij ons mogelijk.

cv ketel onderhoud

Bestel een vakkundige loodgieter Kralingen

Voor een vakkundige loodgieter in Kralingen of in de omgeving van deze plaats ben je bij ons op de juiste plek. Onze loodgieters kennen deze plaats als geen ander en zijn zo bij jou aan huis. Je kunt een loodgieter langs laten komen voor alles wat met het vak loodgieten te maken heeft. Wanneer de afspraak wordt gemaakt geef je aan om welke soort werkzaamheden het gaat en wij kiezen de meest geschikte loodgieter die we bij jou aan huis langs sturen. Dat kan voor zowel onderhoudswerk als voor reparatiewerk.

Een loodgieter voor onderhoudswerk aan huis

Onderhoud aan de CV ketel of de waterleidingen klinkt misschien alsof je je geld aan het weggooien bent. Echter kan regelmatig onderhoud er voor zorgen dat je een hoop kosten bespaart. Net als bij een auto is het ook bij de CV ketel en de waterleidingen belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Een kapotte CV ketel kan hiermee worden voorkomen en eventuele beginnende lekkages of verstoppingen kunnen worden opgespoord in huis. Voor deze klussen heb je geen spoed loodgieter Kralingen nodig.

Reparatiewerk door een loodgieter in Kralingen

Wanneer het toch gebeurt dat er iets defect gaat dien je het zo snel mogelijk te laten repareren. Een defecte CV ketel dient zo snel mogelijk gerepareerd te zijn om weer te zijn voorzien van warm water. Een verstopping moet verholpen worden, zodat er weer water door de kraan kan stromen en een lekkage moet zo snel mogelijk worden opgelost om er zeker van te zijn dat deze geen ergere gevolgen met zich mee brengt. Voor al deze klussen sturen wij een loodgieter bij jou in Kralingen langs. Dat kan op elk moment van de dag. Zo beschikken wij ook over een spoed loodgieter Kralingen die voor noodgevallen direct bij jou aan de deur komt.

Bel vandaag nog naar: 010 – 268 30 35

 
Shares