LoodgieterinRotterdam.com

24/7 Directe Hulp

Scherpe prijzen

Bel 010 -307 27 96

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 -307 27 96

lekkage

CV-ketel

Is je CV ketel defect of is ie toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over de juiste certificaten om snel en effectief een onderhoudsbeurt te doen. Ook een vervanging is bij ons mogelijk.

cv ketel onderhoud

Een vakbekwame loodgieter IJsselmonde vinden

Het begrip loodgieten is een breed begrip. Echter is dat niet zo voor onze werknemers. Zij kennen het vak als geen ander. Ze zitten al jaren in het vak en er is geen klus die voor een van hun onbekend is. Heb jij een probleem met de CV ketel, met een van de leidingen, wil je onderhoud laten doen of een nieuwe CV ketel installeren? Dan kun je ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op de website een afspraak maken. Ben je er niet zeker van of wij de dienst leveren waar jij naar op zoek bent? Stuur ons een bericht en wij laten het je weten.

Wat kun je bij ons verwachten?

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten dan kun je er zeker van zijn dat een klus snel wordt aangepakt. Wij willen onze klanten zo snel mogelijk weer voorzien van goede leidingen, een goed werkende CV ketel of helpen bij een nieuwe badkamer. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt met de klant. Echter zijn er ook gevallen die niet kunnen wachten. Hiervoor kun je bij ons een spoed loodgieter IJsselmonde inschakelen. Een spoed loodgieter IJsselmonde kan nog binnen een uur bij jou aan huis zijn.

Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Wij willen de beste loodgieter in de regio van IJsselmonde zijn. Momenteel hebben we een uitermate hoge klantenwaardering en dat willen we graag zo houden. Na het opleveren van een klus overlegd de loodgieter ook altijd met de klant over het geleverde werk. Pas nadat de klant tevreden is over de evaluatie gaat de loodgieter weer weg.

Als laatste kun je bij ons een zeer goede prijs verwachten. Wij willen de goedkoopste loodgieter zijn in de regio van IJsselmonde. Voor een goede prijs komen onze loodgieters voor iedere klus bij jou aan huis en wordt er kwalitatief werk geleverd.

Bel vandaag nog naar: 010 – 307 27 96

 
Shares