CV ketel

LoodgieterinRotterdam.com

CV ketel defect?

CV ketel onderhoud?

Bel 010 - 798 23 12

CV ketel montage?

Geen enkel huishouden kan meer zonder een CV ketel. Zeker in de winter wordt er veel gebruik gemaakt van de centrale verwarming. Een groot probleem dus als je zonder verwarming komt te zitten. Vaak gebeurd dit ook nog eens onverwachts en heb je dus snel hulp nodig. Wij van LoodgieterinRotterdam.com bieden professionele hulp hierin. Door onze jarenlange ervaringen hebben wij enorm veel cv ketels gerepareerd waardoor alle problemen bij ons bekend zijn. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionele en vakkundige loodgieters!

Een storing bij de CV ketel

Het kan wel eens voorkomen dat de CV ketel een storing heeft. Hierdoor werkt hij niet optimaal en het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wat je het beste kunt doen is eigenlijk direct een monteur bellen. Zonder enige kennis over de CV ketel kun je eigenlijk alleen maar fouten maken. Wij zijn 24/7 bereikbaar waardoor we op elk moment van de dag kunnen kijken naar jouw CV ketel

Een defecte CV ketel

Het kan ook zijn dat de CV ketel geen storing heeft maar compleet defect is. Normaal gesproken gaat een CV ketel maximaal 15 jaar mee. Dit hangt wel een beetje af van de kwaliteit en het gebruik. Het is erg belangrijk om een defecte ketel direct te vervangen. Je bespaart dan naast een hoop onderhoudskosten ook minder stookkosten. Je zal ervaren dat een nieuwe CV ketel minder kosten met zich meebrengt. Wil je direct een monteur naar jou CV ketel laten kijken? Loodgieters in Rotterdam.

Het onderhouden van een CV ketel

Het onderhoud van een CV ketel is heel belangrijk. Niet alleen zorgt een goed onderhoud voor een langere levensduur, maar ook zal dit aanzienlijk schelen in de stookkosten. Af en toe een service beurt kan dus alleen maar positief uitpakken. Wat er tijdens een onderhoudsbeurt van LoodgietersinRotterdam.com gebeurd is het volgende:

  • Professionele reiniging van de CV ketel
  • Storingen worden opgespoord en verwijderd
  • Ook defecten worden opgespoord en verwijderd
  • En als laatst wordt de ketel zo nauwkeurig mogelijk afgesteld

Hulp nodig met jouw CV ketel?

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt of heb je een nieuwe CV ketel nodig? Bel ons dan vandaag nog. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zeer professioneel. Bij ons werken alleen echte vakmensen die al jarenlang ervaring hebben in het vakgebied als loodgieter. Verder zijn wij:

  • 24/7 bereikbaar
  • Professionele loodgieters
  • Scherpe goedkope prijzen
 
Shares