LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een vakkundige loodgieter Carnisse

Het woord loodgieter komt van het ‘gieten van lood’. Tegenwoordig doet een loodgieter echter nog veel meer. Wanneer je een verstopping ergens in huis hebt welke je zelf niet op kunt lossen dan schakel je een loodgieter in. Wanneer je last hebt van een lekkage in huis dan schakel je ook een loodgieter in en bij een kapotte CV ketel ook. Daarmee is het vak van een loodgieter een stuk breder geworden dan vroeger. Is er bij jou thuis sprake van een van de bovenstaande gevallen? Dan kun je met ons contact opnemen en wij sturen een loodgieter in de omgeving van Carnisse bij jou langs.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Dagelijks krijgen wij positieve feedback van onze klanten. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij door een aantal kernwaarden voorop te stellen waar wij van overtuigd zijn dat ze belangrijk zijn voor onze klanten. Dat is de kwaliteit van onze diensten, de snelheid van het geleverde werk en de kosten die wij hiervoor rekenen. Deze proberen wij altijd zo gunstig mogelijk uit te laten pakken voor onze klanten, zodat klanten bij ons terugkomen en zodat wij worden aanbevolen bij anderen.

De kwaliteit proberen wij te waarborgen door te kiezen voor het juiste personeel. Al onze werknemers zijn gecertificeerd en ze beschikken over een flinke dosering aan ervaring. Daarom zijn zij in staat om topkwaliteit te leveren. Wij zetten de juiste mensen op de juiste klus en proberen zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast willen wij altijd bereikbaar zijn voor onze klanten en daarom beschikken wij over een spoed loodgieter Carnisse. Via de noodlijn kun je contact opnemen voor een spoed loodgieter Carnisse. We zorgen er voor dat er zo snel mogelijk een van onze loodgieters bij jou aan huis is.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares