LoodgieterinRotterdam.com

Snel aanwezig

Scherpe prijzen

Bel 010 - 798 05 24

24/7 Bereikbaar

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 – 798 05 24

lekkage

24/7 Bereikbaar

Of je nou midden in de nacht een loodgieter nodig hebt of in de middag, wij zijn er altijd voor je. Omdat wij 24/7 bereikbaar zijn kun je ons op elk moment van de dag bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op!

cv ketel onderhoud

Een loodgieter Blijdorp bij jou in de regio

Iedereen kent de problemen wel waarbij de kraan plotseling niet meer werkt, het toilet niet doorspoelt, er geen warm water meer is of er een leiding knapt. Dit zijn geen leuke moment en vaak brengt het onverwachte kosten met zich mee waar je die maand geen rekening mee hebt gehouden. Dat is erg vervelend, want dat geldt geef je vast liever uit aan andere dingen. Wij bieden een betaalbare oplossing. Via ons kun je een loodgieter in Blijdorp en in de regio inschakelen.

Waarom een van onze loodgieters?

Allereerst zijn onze loodgieters gecertificeerd en ben je bij ons dus verzekerd van garantie en kwaliteit. Vaak gaat kwaliteit gepaard met hoge prijzen. Bij ons is dat echter niet zo. Wij werken zeer efficiënt, waardoor het voor ons mogelijk is om lagere prijzen te hanteren. Dit zorgt er voor dat ons werk voor iedereen betaalbaar is. Daarnaast willen wij ons onderscheiden om een spoed loodgieter Blijdorp bij iedereen langs te kunnen sturen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dit kan via de noodlijn die wij beschikbaar stellen voor spoedgevallen. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht wanneer er een spoedgeval is. Wij zorgen er voor dat er een spoed loodgieter Blijdorp zo snel mogelijk bij jou aan huis komt. Indien je last hebt van een gesprongen leiding, een verstopte wc of een defecte CV ketel kan dit goed van pas komen.

De werkzaamheden

Omdat wij over een jarenlange ervaring beschikken bestaan onze diensten uit alles wat met het vak loodgieten te maken heeft. Verstopte leidingen, lekkages, verbouwingen in de douche, een kapotte CV ketel of onderhoudswerk is voor ons niet ongewoon. Ben je er niet zeker van of wij een bepaalde dienst aanbieden die jij nodig hebt? Neem contact op en een van onze medewerkers zal je meer informatie geven.

Bel vandaag nog naar: 010 – 798 05 24

 
Shares