LoodgieterinRotterdam.com

24/7 Directe Hulp

Scherpe prijzen

Bel 010 -307 27 96

Verstopping

Last van verstoppingen? Dat is niet fijn. Laat ons de verstoppingen repareren zodat het water weer wegloopt. Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste verstoppingen binnen enkele minuten opgelost. Neem contact met ons op.

verstopping

Lekkages

Heb je lekkage problemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Loodgieter Rotterdam is gespecialiseerd in het repareren van allerlei soorten lekkages. Bel vandaag nog naar 010 -307 27 96

lekkage

CV-ketel

Is je CV ketel defect of is ie toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij beschikken over de juiste certificaten om snel en effectief een onderhoudsbeurt te doen. Ook een vervanging is bij ons mogelijk.

cv ketel onderhoud

De beste loodgieter Beverwaard vinden

Indien je op zoek bent naar een vakbekwame loodgieter in de regio Beverwaard dan kun je stoppen met zoeken. Deze hebben wij namelijk voor je! Wij beschikken over een team van gespecialiseerde loodgieters. Voor iedere klus hebben wij een specialist in huis. Het enige wat jij hoeft te doen is contact op te nemen en aan te geven waar je hulp bij nodig hebt. We maken direct een afspraak om een loodgieter langs te laten komen. Hieronder volgen een aantal van de meest voorkomende werkzaamheden van onze loodgieters en de kernpunten die je van onze service kunt verwachten.

Veel voorkomende werkzaamheden

Dagelijks maken onze loodgieters mensen uit de regio van Beverwaard blij. Het geleverde werk bestaat voor een groot gedeelte uit het repareren van lekkages en het ontstoppen van leidingen. Ook defecte CV ketels komen veel voor of het monteren van een nieuwe CV ketel. Onze loodgieters voeren ook regelmatig onderhoudswerk uit.

Wat kun je van onze service verwachten

Bij ons kun je er van uit gaan dat een klus altijd wordt opgelost. Een loodgieter gaat dan ook pas bij jou van huis als het werk af is. Afspraken worden altijd zo snel mogelijk ingepland, omdat wij onze klanten zo snel mogelijk weer willen voorzien van goed werkende leidingen en een goed werkende CV ketel. Spoedgevallen zijn voor ons ook niet nieuw. Wij beschikken over een spoed loodgieter Beverwaard. Deze is 24 uur per dag bereikbaar en 7 dagen in de week. Wanneer je midden in de nacht plotseling een probleem hebt dat niet kan wachten dan sturen wij een spoed loodgieter Beverwaard.

Bovendien zijn al onze loodgieters gecertificeerd en bezitten zij een flinke dosering aan ervaring. Hiermee zijn wij zowel de beste, de goedkoopste en de snelste loodgieter in de regio Beverwaard. Je kunt vandaag nog contact opnemen!

Bel vandaag nog naar: 010 – 307 27 96

 
Shares